Genel

Konya kanal tedavisi fiyatları

Ağız ve diş sağlığına önem verenlerin ilk tercihlerinden birisi olan Dt. Muzaffer Altıntaş kanal tedavisi konusunda başarılı uygulamalara imza atıyor. Uzmanlığı, işinde profesyonelliği ve güler yüzü ile Konya ve çevresine hizmet veriyor. Kaliteli malzeme, hijyenik ortam ve son teknoloji cihazlar ile ağız ve diş sağlığına dair her türlü uygulamayı gerçekleştiriyor.

% 100 memnuniyet sağladığı uygulamalardan birisi de kanal tedavisidir. Kusursuz bir işlem ve uygun fiyat sunarak siz değerli misafirlerini memnun bir şekilde uğurlamanın haklı gururunu taşıyor. En makul konya kanal tedavisi fiyatları için Dt. Muzaffer Altıntaş ile iletişime geçebilirsiniz.

Konya Kanal Tedavisi 2022 Fiyatları
Dışta mine, içte de pulpa tabakası bulunan dişin yapısının korunması son derece önemlidir. Sağlıklı bir beslenme ve kaliteli bir sindirim için dişlerin de sağlıklı olması gerekiyor. Pulpa ya da sinirler hasar görünce enfeksiyon oluşur. Beraberinde gece uykularını dahi bölen ağrılar yaşanır. Sadece bir şeyler yiyip içerken değil her an ağrı hissetmeniz kaçınılmazdır.

Bu enfeksiyon eğer zamanında tedavi edilmezse diş kaybına neden olur. Kanal tedavisi ile diş kurtarılabilir. Enfeksiyonun durumuna göre ortalama iki seansta kanal tedavisi tamamlanır. Konya kanal tedavisi 2022 uygulamaları ve fiyatları için Dt. Muzaffer Altıntaş’ı güvenle tercih edebilirsiniz.

Hasta için en doğru tedavi planını belirleyip titizlikle uyguluyor. Kullanılan malzemeye ve yapılan uygulamaya göre de en makul kanal tedavisi ücretleri sunuyor.

Konya Kanal Tedavisi Fiyatları Ne Kadar?
Kanal tedavisinin ardından diş artık soğuk ve sıcağı hissetmez fakat bir dişin tüm fonksiyonlarını yerine getirebilir. Bu tedavi başta yemek yemedeki zorluk olmak üzere konuşma ve gülme sırasında sıkıntı yaşamanızı önler. Belli başlı birkaç adımdan oluşan kanal tedavisini alanında uzman Dt. Muzaffer Altıntaş sorunsuz bir şekilde tamamlıyor.

Aşamalar, uygulama yapılacak diş sayısı ve kullanılan malzemelere göre 2022 kanal tedavisi fiyatları minimum düzeyde belirleniyor. Sağlığınızın yanında bütçenizi de düşünerek her keseye uygun hesaplı ücretlendirme yapıyor.

Kanal Tedavisi Fiyatları Konya 2022
Kanal tedavisi fiyatları için yapılan uygulama ve aşamaları önem arz ediyor.

Genel olarak yapılan uygulamanın adımları şu şekildedir;

İlk olarak hastanın acı hissetmemesi için diş uyuşturulur.
Diş minesinden pulpaya inen bir delik açılır.
Pulpaya ulaşan uzman doktorumuz burada enfeksiyona bağlı olarak oluşan iltihabı temizler.
Temizlenen deliğe dezenfektan özellikte güteperka maddesi koyulur.
Son olarak da dezenfektanın üzerine geçici dolgu yapılır.
15 günlük bir süre boyunca hastanın dişinde oluşan enfeksiyonun tamamen kuruması beklenir. Daha sonra kalıcı dolgu ve kron kaplama yapılarak işlem sonlandırılır. Tedavi sırasında kullanılan tüm ekipmanlar birinci sınıf kalitede ürünlerdir.

Kişiye özel ürünler kullanıyor ve güçlü bir sterilizasyon sistemi bulunuyor. Kullandığı medikal malzemeler de yine dişçilikte başarı sağlamış markalara aittir. Bütün bunlar kanal tedavisi fiyatlarını belirlemede kriter oluşturuyor.

Konya Kanal Tedavisi Tavsiye
Kanal tedavisi tamamlanan hasta artık dişlerine daha özenli bakmalıdır. Enfeksiyon diş kaybına neden olan tehlikeli bir durumdur. Bu yüzden ağız ve diş bakımına dikkat edilmelidir. Kanal tedavisi yapan Konya diş hekimi Dt. Muzaffer Altıntaş tarafından verilen önerilere dikkat etmelisiniz ve eksiksiz olarak uyum göstermelisiniz. Verilen ilaçları ağrı hissinize göre değil doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanmalısınız.

Tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız güvenilir bir merkez ve işinde uzman diş hekimi seçmeniz gerekiyor. Konya kanal tedavisi 2022 güncel fiyatları ve uygulamaları için Dt. Muzaffer Altıntaş’tan 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Genel

Konya İmplant

İmplant uygulaması nedir?

İmplant uygulaması; diş köklerini metal implant vidası ile  hasar görmüş ya da eksik olan dişleri, gerçek dişlere benzeyen ve onlar gibi işlevlere sahip suni dişler ile şekillendiren bir uygulamadır. Diş implant tedavisi, uygunsuz protezlere ya da köprülere güzel bir alternatif olabilir. Doğal diş kökleri kusurlu olduğunda, diş protezlerinin değiştirilmesi mümkün olmadığı için diğer bir seçenek olarak değerlendirilir

Diş implant tedavisinin nasıl yapılacağı implantın tipine ve çene kemiğinin kompozisyonuna bağlı olarak değişir.  İmplantların en büyük faydası, yeni yapılacak dişleriniz açısından iyi bir destek sunmasıdır. Bununla birlikte kemik iyileşmesi uzun bir zaman gerektirdiğinden, işlemin aylarca sürmesi muhtemeldir.

İmplant Neden Yapılır?

Diş implantları, eksik olan dişlerin köklerine yani çene kemiğine cerrahi operasyonla yerleştirilir. İmplantlarda bulunan titanyum çene kemiği ile kaynaştığından, sabit köprü ya da protezler gibi kaymaz, sorun yaratmaz veya kemik hasarına neden olmaz. Aynı zamanda bu implantlar çürümez. 

Diş implantları genellikle şu durumlarda sizin açınızdan uygun olabilir:

  • 1 ve 1’den fazla eksik dişiniz mevcutsa,
  • Büyümesi durmuş bir çene kemiğine sahipseniz,
  • İmplantları sabitlemek açısından kemikleriniz yeterli ise ya da kemik grefti yapabiliyorsanız,
  • Sağlıklı bir ağız dokusuna sahipseniz,
  • Kemik iyileşmesine olumsuz etkiye neden olabilecek hastalıklarınız yoksa,
  • Takma diş kullanamıyorsanız veya kullanmak istemiyorsanız,
  • Konuşmanızı geliştirmek istiyorsanız,
  • Sürece birkaç ay dayanmaya hazırsanız.

Diş İmplantı Sonrası Beslenmede Nelere Dikkat Edilmelidir?

İmplant sonrası kaynaşma sürecinde beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekmektedir. İmplant sonrası oda sıcaklığında ve yumuşak besinler tüketerek başlamalısınız. Gerektiği hallerde diş hekiminiz ekstra vitamin, mineral desteği almanızı tavsiye edebilir.

Diş hekiminiz uygulanan cerrahi işlem ve kullanılan malzemeye göre çok sıcak ve soğuk besinlerden ne kadar süre ile kaçınacağınızı size belirtecektir.
Dikişleri korumak için çok sert veya taneli yiyeceklerden kaçınmalısınız.
İmplattan yaklaşık 2 hafta sonra omlet, ızgara balık, haşlanmış tavuk ve makarna tarzında yumuşak gıdaları tüketmeye başlayabilirsiniz.

Genel

Konya Özel Diş Hekimi

Konya Özel Diş Hekimi Muzaffer Altıntaş başta gülüş tasarımı olmak üzere, estetik diş hekimliği, protez, implant, cerrahi diş uygulamaları ve diğer bütün diş tedavilerinin tamamını Konya Özel Dentium Ağız ve Diş Sağlığı Meram Kliniğinde hastalarına sunuyor. Muzaffer Altıntaş, konya özel diş hekimi olarak tedavi hizmetlerini vermeye devam ediyor.

Konya Özel Diş Sağlığı Kliniği

Konya özel diş hekimi tedavi hizmetlerini;

Gülüş Tasarımı
Diş Protezleri
Diş Estetiği
İmplant Tedavisi
Kanal Tedavisi
Kompozit Dolgu
şeklinde sıralamak mümkündür.

Konya Özel Diş Sağlığı Kliniği İmplant Tedavisi
İmplant herhangi bir sebepten dolayı kaybedilen dişlerin, fonksiyon ve estetiğini kazandırmak adına çene kemiğine yerleştirilmiş olan, insan dokusu ile uyumlu titanyumdan yapılmış özel yüzey kaplamaları olan vidalara verilen isimdir.

İmplant ile yapay bir diş kökü oluşturuluyor. İmplant tek bir diş eksikliğinden tüm diş eksikliğine kadar pek çok durumda kullanılmakta olan bir yöntemdir. Hem sabit olan protezlerde hem hareketli olan protezlerde destek şeklinde kullanılıyor. Muzaffer Altıntaş, Dentium Ağız ve Diş Sağlığı Meram Polikliniğinde Konya’da İmplant tedavi hizmeti veriyor.

Konya İmplant Tedavisi
Konya özel diş hekimi Muzaffer Altıntaş diş implantları alanında çalışmaktadır. Konya İmplant, bazı diş eksikliklerinde fonksiyon, estetik ve sağlığını tekrar geri kazanmaları için uygulanan bir sistemdir. Konya implant tedavilerinde ileri geliyor. Konya implant fiyatları ise kullanılmakta olan implant malzemesine göre değişiyor.

Konya Porselen Lamina Tedavisi
Laminalar ön grup dişlerde uygulanabilen oldukça ince olan porselenlerdir. Porselenin fiziksel özelliklerinin aktif bir biçimde güçlendirilmesi çok daha ince şekilde yapılabilmelerini sağlamıştır. Günümüzde daha konservatif olan yaklaşımlarla, çok daha az doku kayıpları gerektiren restoratif işlemlerini ön plana çıkarıyor.

Konya Özel Diş Hekimi Muzaffer Altıntaş kliniğinde yer verilen tedavilerden biri olan porselen laminalar, diş dokusundan çok az ya da çoğu zaman hiç preparasyon gerektirmeden uygulanabilmektedir.

Özel yapıştırıcılar kullanılıp yapıştırılmakta olan laminaların renk geçirgenliğinin iyi olması da estetik olarak mükemmel sonuçların alınmasını sağlıyor. Laminaların oldukça sağlıklı, yüksek oranda dayanıklı ve de renk stabilitelerinin iyi olması günümüzde oldukça yaygın restoratif seçenek olmalarını sağlıyor. Çok ince şekilde üretilen laminalar hassas teknikler ile elde ediliyor. Bu da diş ya da çevre dokular ile olan uyumlarının mükemmel olmasını sağlıyor.

Konya Kompozit Dolgu Tedavisi
Konya Diş Hekimi Muzaffer Altıntaş tarafından komopzit dolgu tedavileri itina ile uygulanmaktadır. Kompozit dolguların kullanılmakta olduğu bazı vakalar:

Ön dişler arasındaki boşlukların kapatılması(diastema kapatma)
Kırık ön dişlerin restorasyonu
Çürüklerin restorasyonu
şeklinde sıralanıyor.

Böyle durumlarda hekime iyi bir endikasyon koyması adına önemli görevler düşüyor.

Diş Aşınma Tedavisi
Genellikle asitli yiyecek ya da içeceklerden meydana gelen diş mine aşınmaları başlangıçta ağrısız ve acısız şekilde fark edilmeden ilerliyor. Dişlerde meydana gelmiş olan aşınmalar dişin üst yüzeyinde yani minede görülüyor. Tedavi edilen ya da dişlerinde aşınmaların meydana geldiği anlaşılan hastalara ilk olarak fırçalarını değiştirmelerini, bununla beraber sert fırça kıllarına sahip olan diş fırçalarını yumuşak ve soft kıllı fırçalarla değiştirmeleri gerekiyor. Aşındırma etkisi bulunmayan jel türündeki diş macunları da öneriliyor.

Konya Diş Aşınma Tedavi Yöntemleri
Öncelikli olarak aşınmaların kaynağını bulabilmek tedaviler açısından son derece mühim bir aşamadır. Tedavi aşamalarında ise ilk adımda aşınmaya sebep olan etkenlerin ortadan kaldırılması hedeflenir. Ardından aşınmanın etkisine göre tedavi işlemleri uygulanır.

Konya Özel Diş Hekimi İletişim Bilgileri
Konya özel diş hekimi Muzaffer Altıntaş iletişim bilgileri için sitemizin İletişim sayfasına tıklayabilirsiniz.

Telefon: 0332 323 9797

Adres: Meram Yeniyol Caddesi No:97

Mail: dt@muzafferaltintas.com

Genel

Konya Diş Hekimi

Konya Diş Hekimi araştırması içinde olanlar için hazırladığımız bu yazımızda en iyi diş hekimi araştırmalarının Konya genelinde değerlendirmesi kriterlerine yer vereceğiz!

Sağlıklı bir yaşam için insanların diş sağlığına dikkat etmesi gerekiyor. Dişlerde meydana gelen sağlık sorunlarını giderilmesi ya da çeşitli estetik çalışmaların yapılabilmesi için uzman diş hekimlerinden hizmet alınmalıdır. Konya en iyi diş hekimi olarak hizmet verilmekte ve her yaştaki kişilerin diş sağlık sorunlarına en iyi çözümler bulunmaktadır. Özel klinikte sunulan hizmetlerde, gelişmiş cihazlar ve uzmanlık bilgisi ile güvenilir hizmetler veriliyor.

Tedavi Seçenekleri

Diş sağlık sorunlarına çözüm arayanlar, sunulan tedavi türlerini ve neler yapıldığını siteyi inceleyerek görebiliyor. Diş sağlığı ile ilgili sunulan tedavi çeşitleri şunlardır.

Protez,
Cerrahi işlemler,
Estetik diş tedavileri,
Periodontoloji,
Restoratif diş tedavisi,
Pedotonti,
Konya İmplant Tedavileri
Oral diagnoz,
Hastanın diş sorunları tespit edildikten sonra sorunların kalıcı çözümü için uygun tedavi yöntemleri belirlenmektedir. Mevcut dişler üzerinde gülüş tasarımı oluşturabilmek için yüz tipine göre özel çalışmalar yapılabiliyor. Diş kayıplarının önlenebilmesi için kanal tedavisi, dolgu ve kaplama gibi tüm işlemler en güvenilir şekilde yapılmaktadır.

En İyi Diş Hekimi Konya
Diş yapısında meydana gelen çeşitli bozulmalar, insanların gülüş tasarımını bozmaktadır. Daha güzel gülüş tasarımlarına sahip olmak isteyenler hizmetlerden faydalanabiliyor. Kişiler ön diş görüntüsünde meydana gelen kötü görüntünün ortadan kaldırılabilmesi için porselen kaplama işlemlerini tercih etmektedir.

Sağlıklı diş görüntüsünün daha estetik bir şekilde oluşturulabilmesi için porselen lamina uygulamaları yapılıyor. Bu uygulama, dayanıklıdır ve kişinin ten rengine, yüz tipine ve orijinal diş rengine göre renk seçenekleri sunmaktadır. En iyi gülüş tasarımları yapıldıktan sonra hasta ağız ve diş bakımını düzenli yaptığında, gülüş tasarımının uzun yıllar korunmasını sağlayabiliyor.

İmplant Tedavisi
Diş eksikliği olan hastalar için implant tedavisi uygulanarak, eksik diş yerine yenisi yapılabiliyor. Diş eksiklikleri ağız yapısı ve gülüş estetiğini bozabiliyor. Bu sorunun çözümü için implant tedavisi öneriliyor. İmplant tedavileri profesyonel olarak yapılmakta ve hastanın diş sorunları en iyi şekilde çözülmektedir.

İmplat tedavileri belirli bir süreçte gerçekleştirilmekte ve bu süreçte hastaya en iyi tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Diş eksikliği olan hastalar muayene edildikten sonra implant yapılıp yapılmayacağına karar verilmektedir. İmplant tedavisi, belirli sayıdaki diş kayıpları ya da tüm dişler için başarılı bir şekilde yapılmakta ve tedavi sonrasında ömür boyu kullanılabiliyor.

Diş Beyazlatma Çalışmaları
İnsanlar diş bakımlarını düzenli yapmadıklarında ya da çeşitli etkenlerden dolayı diş renklerinde değişikliklerin meydana gelmesine sebebiyet veriyor. Diş estetiği hizmetleri ile dişlerde beyazlatma çalışmaları yapılıyor. Sigara, alkol, kahve alışkanlıkları gibi birçok etken dişlerin doğal renk yapısının değişmesine neden oluyor.

Diş estetiği uygulamaları ile diş yüzeyinde oluşan tabakalar kaldırılarak dişin doğal rengine kavuşması sağlanıyor. Hastalar evde dişlerini beyazlatmak için farklı yöntemler denediklerinde diş yapılarına daha fazla zarar verebiliyor. Diş beyazlatma çalışmaları güvenli bir şekilde yapılmakta ve hastaların diş bakımında nelere dikkat etmeleri hususunda bilgiler veriliyor.

Diş renginden memnun olmayan hastalara en iyi hekim tedavisi uygulanıyor ve gerekil beyazlatma işlemleri yapılıyor. Diş beyazlatma işlemleri sırasında kullanılan maddelerin diş ve diş etine zarar vermemesine dikkat ediliyor. Kullanılan maddeler diş yapısına zarar vermiyor.

Genel

Gülüş Tasarımı

Estetik bir gülüşe sahip olmak, herkesin en doğal hakkıdır. Dudaklar ve dişler ile diş etleri, gülüşün estetik olması için en önemli unsurlardır. Bu üç unsurdan herhangi birinde estetik olarak sorun olması, gülüş estetiğinin bozulmasına neden olur. Kliniğimizde konya gülüş tasarımı sektöründeki en gelişmiş teknolojileri kullanarak, % 100 oranında başarılı sonuçlar almaktayız.

Gülüş Tasarımı Nedir?


Gülüş tasarımı, diş hekimliği ile estetiğin beraber kullanılıp, kişinin yüz yapısına en uygun gülüşün elde edilmesidir. Gülüş tasarımı, sadece estetik bir gülüş değil, aynı zamanda sağlıklı bir ağız içine sahip olmak anlamına da gelir. Kliniğimizde; en steril ortamda, en modern cihazlar ve uzun yılların tecrübesini birleştirerek, dünya üzerindeki en gelişmiş teknikleri kullanarak, en mükemmel gülüş tasarımını gerçekleştiriyoruz. Gülüş tasarımımızı gerçekleştirirken cinsiyet, yaş, yüzün şekli ve tenin rengi ile ağız, çene ve dişlerin yapısı gibi çok sayıda faktörü değerlendiriyoruz.

Gülüş Tasarımının Faydaları Nelerdir?


Kliniğimizde uyguladığımız gülüş tasarımı ile önemli kazanımlar sağlıyoruz. Bunların başında ise, estetik bir gülüş ve sağlıklı ağız içi yapısı geliyor. Estetik bir gülüşe sahip olan kimsenin, kendine olan güveni daha fazla olacağından, yaşamını da olumlu yönde etkiler.

Özellikle kariyer yapmak isteyenler ya da kariyerini geliştirmek isteyenler, estetik gülüşün sağlayacağı öz güvenle daha da başarılı olabilirler. Ayrıca sürekli toplumsal faaliyetlerde olanlar ile yüzünü ön plana çıkaran mesleklerde çalışanlar da, estetik gülüşün avantajlarını kısa sürede hissederler.

Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?


Kliniğimize gelen misafirlerimizin, öncelikle isteklerini dinliyoruz. Daha sonra, çene ve ağız içinin genel muayenesini yapıyor, modern görüntüleme cihazlarımızı kullanarak sorunları tespit ediyoruz. Misafirlerimizin uygulama öncesi gülüşlerini fotoğraflayarak, dijital ortama aktarıyoruz.

Misafirlerimizin gülüş tasarımı için gerekli olan ölçümlerini alarak, özel bir yazılımla gerçekleştireceğimiz gülüş tasarımını dijital ortamda hazırlıyoruz. Daha sonra uygulama sonrası oluşacak gülüşü de dijital ortamda, misafirlerimize göstererek farkı görmelerini sağlıyoruz.

Konya Gülüş tasarımı için yapacağımız tüm tedavileri ve uygulayacağımız yöntemleri detaylı olarak açıklıyoruz. Onay aldıktan sonra, randevu tarihi belirleyip tedavilerimize başlıyoruz. Gülüş tasarımımızı, uygulama yaptığımız kişilerde % 100 memnuniyet sağladıktan sonra tamamlıyoruz.

Gülüş Tasarımında Hangi Tedaviler Uygulanır?


Kliniğimize Konya ve diğer illerden gülüş tasarımı için gelen misafirlerimize, yapacağımız kontroller sonucunda bazı tedaviler uygulamaktayız. Uyguladığımız tedavileri şu şekilde sıralayabiliriz;

Kaplama uygulamaları (kron ve zirkonyum kaplamalar gibi)
Yaprak porselen uygulaması
Diş eti tedavisi ve diş eti estetiği
Dişlerin renklerinde bozulma varsa, lazer tekniği ile beyazlatma
Varsa diş taşlarının temizlenmesi
Diş çapraşıklıklarının düzeltilmesi (diş teli yöntemleri ile)
Eksik diş veya diler için, protez ya da implant uygulamaları
Dolguların onarılması veya yeni dolguların daha iyi ve estetik olarak yapılması
Kanal tedavisi (eski tedavilerin düzeltilmesi dahil)
Çene bozukluklarının düzeltilmesi
Diş çekimi (kırık ve gömülü dişler dahil)
Diş boylarının eşitlenmesi
Dişlerin kapanma bozukluklarının tedavisi
Bu tedaviler tamamlanmadan, istenilen gülüş elde edilemeyeceğinden, tüm tedavilerimizde de estetiği ön planda tutuyoruz.

Gülüş Tasarımının Süresi Nedir?
Kliniğimizde gülüş tasarımlarımızı tamamen kişiye özel olarak gerçekleştirdiğimizden, standart bir süre veremiyoruz. Uygulama yapacağımız kişilerde var olan sorunların tedavi süresi, gülüş tasarımı süremizi belirlemektedir. Bu nedenle, kliniğimizde yapacağımız ilk muayene sonucunda, gülüş tasarımı için gerekli olan süreyi belirlemekteyiz.

Gülüş Tasarımı Kalıcı mıdır?
Kliniğimizde uyguladığımız gülüş tasarımları, tavsiyelerimize uyulur ve düzenli bakım yapılırsa, kesinlikle bozulmadan kalır. Uygulamadan sonra, belirli periyotlarla uygulamalarımızın durumunu kontrol ediyoruz. Eğer bir sorun tespit edersek, anında müdahale ederek sorunun büyümesine engel oluyoruz.

Genel

Dijital Gülüşler

Dijital gülüş tasarımı ile kişinin yüz hatlarına, mizacına uygun ideal gülüş şeklinin belirlenmesini amaçlamaktadır. Bireyler için özgüven sorunlarına yol açabilen gülümseyememe durumu dijital gülüş tasarımıyla çözülebilmekte, kişinin yaşam kalitesini artırmaktadır. Her bireyin kendine özgü yüz özellikleri ve karakteristik özellikleri vardır. Kişinin yüz hatlarını tamamlayan dişlerin ve gülüşün tasarımı bu kişilik özelliklerini göz önünde bulundurarak yapılmalıdır. Dijital gülüş tasarımı yapmak için yüz ayrıntıları farklı yöntemlerle dijital ortama aktarılır ve özel yazılımlarla değerlendirilerek kişiye özgü tasarımlar yapılır. Hastanın onaylamasının ardından tedavi süreci başlar.

NASIL UYGULANIR?


Dijital gülüş tasarımı, kişiye özgü ideal gülüşün dijital yöntemlerle belirlenmesi işlemidir. Tüm planlama işlemleri hasta ile birlikte yapılır ve tasarımın hasta tarafından onaylanmasıyla tedavi süreci başlamaktadır. Uzman hekimiyle planlanan tedavi genelde iki seansta tamamlanmaktadır. Dijital gülüş tasarımı üzerinde değişiklik yapılması gerekir veya istenirse ikinci seans tekrarlanır.

Diş estetiği olarak da bilinen gülüş tasarımı yapılırken birçok aşamadan geçilmektedir. İlk olarak hastanın gülümserken fotoğrafları çekilmektedir.Ardından dijital veye klasik yöntemlerle ölçü alımından sonra Çekilen bu fotoğraflar ve alınan ölçüler bilgisayara aktarılmakta ,ölçü ile fotoğraflar dijital ortamda çakıştırılarak bilgisayar üzerinde istediğimiz en uygun düzenlemeden sonra planladığımız yeni dişlerin üç boyutlu lazer printer ile çıktısını alarak Kişinin tedavi sonrasında sahip olacağı dişlerin fotoğrafı kendisine gösterilmekte ve sadece fotoğrafla kalmayıp geçici materyallerle ağızda uygulanıp gelinebilecek noktayı daha dişlere herhangi bir işlem yapmadan hasta görebilmektedir işlem sonrası eğer var ise istedikleri değişiklikler yapılmaktadır. Hastanın tasarıma onay vermesinin ardından tedavi başlanmaktadır. Tedavilerde doğal dişlere en yakın estetik ve dayanımda en güncel materyaller kullanılarak tedavi tamamlanmaktadır.

DİJİTAL GÜLÜŞ TASARIMININ AVANTAJLARI
Dijital gülüş tasarımının en büyük avantajı kişilerin hem ağız içi hem de ağız dışında estetik bir görünüme sahip olmasıdır. Hastaların uygulama öncesinde yapılacak olan işlemleri ve bu işlemlerin sonucunda elde edebileceği gülüşü dişlere henüz hiçbir işlem yapılmadan görülebilmesi ve değiştirilebilmesi mümkündür. Yapılan diş estetiği teknoloji sayesinde hata payını en aza indirir ve estetik bir gülüş sağlar.